torsdag den 24. maj 2012

To år mere til Vigneault

Alain Vigneault får to år mere bag Canucks´ bænk. Dette kommer ikke helt overraskende, selvom der en overgang verserede rygter om at Canucks´ ejer Francesco Aquilini umiddelbart efter Stanley Cup-exitten mod LA angiveligt skulle have ønsket at GM Mike Gillis fyrede Vigneault med omgående virkning. I første omgang lykkedes det Gillis at overtale Aquilini til at vente et par uger før man evaluerede på sæsonen, og nu er man altså nået frem til den konklusion at Vigneaults præstation fortjener to år mere...

Jeg vil da også mene at langt de fleste af Canucks´ fejltrin i løbet af sæsonen skyldes GM´en Mike Gillis mere end det skyldes Vigneault. Hodgson-tradet har jeg været inde på i tidligere indlæg og efterhånden som nyhederne om div spillerskader kommer frem, undrer det mig især at man alt for tidligt fik Ryan Kesler tilbage fra hans skade. Nu viser det sig at han rent faktisk spillede med en skade gennem hele sæsonen. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke lod ham restituere i ro og mag indtil han var 100 % skadesfri. Igen skal man huske på at Canucks aldrig rigtig var i en situation hvor slutspilspladsen for alvor var truet, heller ikke da man startede sæsonen tungt.

Så tror jeg desuden at Gillis lader tvivlen komme Vigneault til gode. Ikke fordi de to er bonkammerater, men simpelthen fordi at Gillis er så snu at han ved at hvis han fyrer træneren skal han ansætte en ny træner og hvis denne nye træner så ikke kan levere de ønskede resultater peger pilen pludselig på Gillis da det jo var ham der ansatte den nye træner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar