lørdag den 5. maj 2012

Optakt til kampen mod Italien

Som tidligere nævnt tror jeg Danmarks største modstander i kampen mod Italien bliver italienernes målmand Daniel Bellissimo. Han er en yderst habil målmand der på sine bedste dage kan måle sig med vores egen Frederik Andersen. Han spillede da også en ganske flot kamp mod Tyskland hvor han blev kåret til Italiens bedste spiller efter at have stoppet 43 af 46 skud. Bellissimo er i øvrigt som 10 af sine holdkammerater født og opvokset i Nordamerika.

Blandt Italiens øvrige spillere er der vel ikke nogen deciderede stjerner. Dog vil jeg holde et ekstra øje på Giulio Scandella. Scandella er som Bellissimo oprindeligt canadier, men spiller nu i den italienske Serie A. Han har haft en rigtig god sæson i Italien og har umiddelbart vurderet niveau til at spille f.eks. i Allsvenskan. Hans lillebror Marco er en aldeles lovende back i NHL hos Minnesota Wild. Og for at det ikke skal være løgn så er deres onkel den legendariske tidligere tough guy med over 700 kampe i NHL for bl.a. Vancouver Canucks Sergio Momesso.


Danmark bør desuden være glad for at Anthony Iob, en tidligere OL-deltager for Italien, har indstillet karrieren. Han var kendt for sit hårde spil og fik flere langvarige karantæner, også af IIHF. Den længste fik han dog for at have forsøgt at sætte ild til en modstander under en kamp i Serie A! Under et masseslagsmål på isen kastede tilskuerne flere genstande på isen. Blandt disse genstande fandt Iob en lighter, som han efterfølgende brugte til at forsøge at sætte ild på sin modstanders trøje!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar