lørdag den 14. april 2012

Uhadada VAN

Canucks 2 Los Angeles 4 (Los Angeles fører serien 2-0)

 

Vancouver har nu for alvor ryggen mod muren efter at man i nat tabte den anden hjemmekamp i slutspillet. Jeg synes at man for alvor mærker de mangler holdet har i år i forhold til sidste sæson i nattens kamp. Med skader til Daniel Sedin og en Ryan Kesler langt fra sidste sæsons niveau. Der er absolut intet at indvende mod LA's sejr i nat, den var fuldt fortjent. Man spiller simpelthen langt mere disciplineret og holder sig mere til sit koncept end Vancouver.

Med tilgangen af Richards og Carter har man også større bredde end Vancouver pt. Det var netop derfor at det ærgrede mig at man tradede Cody Hodgson. Med en af tvillingerne ude havde det været genialt at kunne flytte en Hodgson op i førstekæden. Al ære og respekt for det stykke arbejde som Jannik Hansen leverer, men en Hodgson har lidt flere strenge at byde på rent offensivt. Desuden ødelægger det trediekæden når Jannik Hansen flyttes op.

Det var ellers et flot mål Hansen fik sat ind på en snedig styring, godt sat op af Henrik Sedin. Men fortsætter det på denne måde bliver det til VM at vi kan få flere af den slags at se...



Som altid når Vancouver spiller bliver der holdt godt øje med Luongos præstation. Han gjorde det vel udemærket igen i nat, men jeg tror det vil være en god idé at starte med Schneider i kamp 3, mest af alt for at se om dét kan ruske op i et hold der ikke ser ud til at give den fuld gas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar