onsdag den 11. april 2012

Papkassemand smækker låget i

Sidder og følger med i pressekonfererencen  fra Malmö.

Pengekassen er smækket i fra mæcenen Jan Stenbeck. Han havde lovet at tilføre klubben 60 mill. SEK over tre sæsoner. Han siger nu at alle 60 mill. er brugt allerede efter én sæson og at han hverken kan eller vil tilføre flere penge.

Sidder bare tilbage med et håb om at man endelig får styr på sagerne. I den forgangne sæson har jeg fulgt Malmö tæt og det er noget af en oplevelse at gå til hockey i en arena der er klasser over hvad man kan finde i DK. Ja, den er vel endda en klasse over den projekterede multi-arena i København.

Spillet på banen har ikke stået mål med det antal millioner der er blevet hældt i projektet, men jeg har stor sympati for klubben som det 'rigtige' ishockey-Sverige elsker at hade.

Som dansker er det lidt forstemmende at høre på svenskere der synes at Malmö ikke er et 'rigtigt' sted at spille ishockey. Jeg elsker sporten og det kan kun gå for langsomt med at få spredt sporten ud til hele verden... Der er således pr. definition ikke nogen 'forkerte' steder at spille hockey.

Spillet på isen er ligeledes en klasse eller to over niveauet i AL-Bank ligaen. Det er ikke tilfældigt at man ser spillere som Starkov og Hersby der går fra ikke at kunne hænge med i Allsvenskan til at være profiler i AL-B.

Kan i øvrigt kun anbefale Mr Madhawk som en fantastisk kilde til hvad der rør sig i Malmö og på det svenske transfermarked. Han er en af de mest pålidelige kilder her i silly season.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar