mandag den 16. april 2012

Nyt nederlag til Vancouver

Los Angeles 1 Vancouver 0 (LA fører serien 3-0)


Canucks er nu kun én kamp fra en tidlig playoff-exit efter at man i nat tabte 1-0 til Los Angeles. Jannik Hansen var endnu en gang placeret i førstekæden sammen med Henrik Sedin og Alex Burrows, men kunne ligesom sine holdkammerater ikke passere en stærkt spillende Jonathan Quick i LA's mål. Den afgørende scoring blev sat ind af en helt udækket Dustin Brown efter en målmandsretur fra Cory Schneider, der til nattens kamp erstattede Roberto Luongo i Vancouvers mål.

Selvom Vancouver denne gang dominerede ihvertfald de første to perioder, synes jeg endnu en gang ikke at der var noget at indvende mod LA's sejr.

Hvis Vancouver bliver fejet af isen i 4 kampe, vil det formentlig komme til at koste hoveder ét eller andet sted i organisationen. Alain Vigneault kunne stå for tur da han i denne sæson ikke har formået at få spillerne til at levere 100 % når det gælder som mest. Han har desuden været Canucks-træner i 6 sæsoner, så man kunne sikkert argumentere for at det er tid til at få en frisk stemme på bænken. Omvendt tror jeg GM Mike Gillis er klar over at en GM ofte kun får én trænerfyring før flasken peger på ham selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar