lørdag den 9. juni 2012

Nedtur

Stanley Cup-finalen er ikke det eneste ishockeytrofæ der spilles om i øjeblikket. I AHL er man godt i gang med finaleserien der spilles mellem Tampa Bays farmerhold Norfolk Admirals og Toronto Maple Leafs' bysbørn Toronto Marlies.

Kamp nummer tre i serien fik en dramatisk afgørelse da Norfolk-spilleren Mike Kostka godt 9 minutter inde i overtiden sendte pucken ind i Torontos zone. Torontos målmand skøjtede om bag sit mål for at stoppe pucken, men den ramte en af de metalstænger der adskiller de enkelte stykker plexiglas og klemte sig fra en utrolig spids vinkel lige nøjagtig over stregen. Målet gav Norfolk en 1-0-sejr og en føring på 3-0 i serien der ligesom i Stanley Cup-finalen spilles bedst af syv kampe.


Torontos målmand Ben Scrivens havde stået en fantastisk kamp indtil han måtte strække våben overfor dette bizarre mål. Ikke nok med at det var et ekstremt uheldigt mål at lukke ind, den langsomme gengivelse viser også at der var en afventende offside og målet derfor burde have været annulleret.

Én af de to hoveddommere var i øvrigt svenskeren Marcus Vinnerborg.

Det er næppe den eneste gang i denne sæson at Norfolk har haft marginalerne med sig. Holdet vandt de sidste 28 kampe i grundspillet! I slutspillet har man ikke været meget dårligere hvor man har vundet 14 kampe og kun tabt tre. Man har vundet de seneste 9 kampe i slutspillet og kan tage Calder Cup-trofæet med en sejr her til aften i Toronto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar