lørdag den 1. september 2012

For 20 kroners hockey i Herlev

Rødovre mødte fredag aften Herlev for anden gang i denne forsæson. Og for anden gang blev det en sejr til Rødovre. På to mål i midtperioden af henholdsvis Mike Daugulis og Jannik Karvinen sikrede man sig en forholdsvis sikker og velfortjent sejr over lokalrivalerne.

Herlev stillede ganske vist uden flere af deres bedste spillere - blandt andet er Kim Staal overraskende nok ude med en skade - men ørnene ligner et hold som Rødovre bør kunne hente mange point imod i den kommende sæson.

Alt i alt en klart godkendt indsats af tyrene i en kamp de dominerede. Dahm holdt nullet i en kamp hvor han - bortset fra et enkelt breakaway - ikke blev sat på de helt store prøver. Debuterende Kroselj i Herlevs mål havde betydeligt mere travlt i de to perioder han fik for de sort-gule. Tempoet i kampen var ok og det blev også til en enkelt batalje da Mads Aagaard og Rasmus Astrup fik hver sin badebillet i tredie periode. Alt i alt følte man sig ganske godt underholdt, den beskedne billetpris taget i betragtning.

Rødovre ser ud til at have et godt kollektiv og bør, som det ser ud lige nu, som minimum have en semifinaleplads som mål for sæsonen. Sidste sæson nåede man som bekendt til kamp syv i kvartfinalen mod AaB og man virker til at have lagt endnu et lag på niveauet fra dengang.

Man har en sikker sidste skanse i Sebastian Dahm som har fået en forrygende start i træningskampene. Efter Tobias Hansen noget overraskende har valgt at indstille karrieren, mangler truppen helt sikkert mindst én ny back. Personligt synes jeg heller ikke at den nye canadiske back Jeff Terminesi har overbevist indtil nu, så backsiden kan blive truppens svage punkt denne sæson, hvor man sidste år havde adskillige helt unge backer der overraskede positivt. Nu føles det lidt som om man er tilbage på rude 1 og skal håbe på at nye unge spillere kan gøre store fremskridt på kort tid. Den kun 16-årige Matias Lassen ser unægtelig lovende ud, men bare en enkelt skade på backsiden sender Lassen ind i top 4, og det er det åbenlyse talent til trods, meget at forlange af så ung en spiller.

Forward-siden ser rigtig solid ud. Man har tre velbalancerede kæder der alle kan bidrage i begge ender af isen. Især skal det blive spændende at følge om Mathias Bau kan fortsætte sin udvikling. Han tøver ihvertfald ikke med at bruge sin store fysik i nærkampene. Rent offensivt bliver det igen Contois og Karvinen der skal trække det største læs, omend man har fornemmelsen af at der i år er flere spillere der kan producere point.

Næste træningskamp er på søndag i Malmø mod IK Pantern.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar